Fina fötter till sommaren

Foto 2015-03-11 17 31 40 Foto 2015-03-11 17 36 37

Hade nästan tänkt ta fram vinkelslipen för att rå på död och hård hud på fötterna. Har försökt med fil och fotbad utan framgång. Sen fick jag idén att testa Baby Foot Exfoliering. Det är ett par plastpåsar/strumpor med någon smet i som man ska ha på en timme. Sen ska den döda, hårda och torra huden exfoliera sig själv under ca 14 dagar. Låter nästa för bekvämt och bra för att vara sant. Men, har testat och den där timmen är avklarad nu i kväll och nu är har jag duschat och ser fram emot resultatet de kommande två veckorna. Hoppas det funkar… är inte så skönt när det börjar bli torrsprickor som gör ont. Rätt bra med hela, mjuka fungerande fötter till sommaren också.

2 reaktion på “Fina fötter till sommaren

  1. Hoppas du blir nöjd! Har själv testat detta en gång och oj vad vidrigt det var när all hud lossnade! Särskilt i duschen, då huden luckrades upp av vattnet, brrr! Men fina fötter blev det efteråt, yey!

    Har dock hört att vissa fått göra detta två gånger då de haft väldigt riva hälar.

    SKa bli kul höra om ditt resultat sen :D
    Camilla nyligen inlagt…DeklarationsdagsMy Profile

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge