En kväll på stranden…

IMG_5223

Igår kväll tog jag en liten promenad 5-6 kilometer genom skogen till en skogssjö. Vattnet stod ganska lågt så det fanns gott om sandstrand, riktigt härligt att tillbringa en stund där i kvällssolen. Blev nästan sugen på att ta årets premiärdopp, det var i alla fall plusgrader i vattnet (ingen is). Men, blåste en hel del och jag hade inget badlakan så stod över doppet för några dagar till.

En reaktion på “En kväll på stranden…

  1. Vilken fin strand! Där är det nog härligt att vara en varm sommardag :) Låter iaf klokt att du lät bli att bada, hade nog blivit kallt, brrr!

    Ja, iPhone verkade vara det mest populära märket av de svar jag fick på blogginlägget :) Ska kika lite på priser och så och se vad jag kan hitta. Är så jobbigt när man har en telefon som inte funkar som den ska :/
    Camilla nyligen inlagt…Vad har du för telefon?My Profile

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge