Mellan dagarna

image

Fibergrävningen ligger för tillfället på is och mellandagarna är lediga dagar. Lediga dagar som består av sovmorgon, sköna promenader och lite olika tidsfördriv. Passar även på att få sådant gjort som jag skjutit upp tidigare under året, så är det en del som ska planeras inför kommande år. För hur det än är så kan man inte låta året glida planlöst förbi, då kan det ju bli lite hur som helst. Bättre att veta vad man vill och önskar, så kan man planera och navigera efter det.

Avslutet på året har varit allt från regnig och ruskig och blåsig, till snöig och kall. I skrivande stund är det snö och ca -10° ute. Med andra ord är man inte ute och grejar hur som helst om man slipper. Då kan det vara skönt att bara sitta i soffan, några levande ljus som lyser upp, något gott tilltugg inom räckhåll och datorn i knät och spela lite spännande och kul casino spel på nätet. Gillar spel där man kan vinna pengar, känns lite mer som att man för lön för mödan då, även om det mest är tur när man vinner. Men som vanligt lär man hjälpa slumpen på traven och spelar man inte så vinner man inte (Hade ju faktiskt sju rätt på v75 på 1990-talet).

Nu när jag såg lite långa lediga dagar framför mig så passade jag även på att ta en månad gratis på Netflix. Det är bra för då kan jag kolla ikapp en massa bra filmer som jag missat under åren, för det har gått en massa år som jag knappt tittat på film. Går lite u perioder det där, ibland gillar jag att kolla en massa film och ibland så vill jag inte sitta stilla i soffan så länge framför en och samma film så då blir det inget alls. Är ju en av få som inte har tv så just tv är ju något som jag aldrig tittar på, men tycker det är helt ok att se en film eller två via datorn när andan faller på. Nu, blev det ett par filmer och sen tog mitt mobila bredband slut, så fick ringa och öka på datamängden till max. Lite ironiskt egentligen att sitta med ett sunkigt mobilt bredband när man jobbar med att bygga ut fibernätet så andra ska kunna få snabbt bredband med obegränsad datamängd. Men, fiber är beställd och på gång även här.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge