Blogg eller hemsida?

Känner du att du skulle vilja ha en blogg eller en hemsida? En egen plats på Internet för dig eller ditt företag, med ett eget domännamn med anknytning till dig eller din verksamhet? Kanske känner du att den tekniska kunskapen saknas för att själv komma igång?

Med en mångårig erfarenhet så kan jag hjälpa dig att att placera dig eller din verksamhet på Internet. Arbetar gärna med WordPress som plattform, en plattform där möjligheterna är näst intill obegränsade om man vill ha en blogg eller hemsida. Är också ÅF för ett av Sveriges främsta Webbhotell, därigenom kan jag ta hand om den tekniska biten för att registrera din domän, installera WordPress (eller annan plattform) på ett lämpligt webbhotellspaket så att du snabbt kan komma igång. Vill du ha mer hjälp efter vägen så löser vi även det.

Självklart är jag också registrerad för moms och godkänd för F-skatt så att du kan få en korrekt faktura på mina tjänster till ditt företag.

Låter det intressant? Kontakta mig via formuläret nedan och berätta mer så tar vi det därifrån.

[contact-form][contact-field label='Namn' type='name' required='1'/][contact-field label='E-post' type='email' required='1'/][contact-field label='Webbplats' type='url'/][contact-field label='Meddelande' type='textarea' required='1'/][/contact-form]